13.3.10

terima kasih sebab menegur.

bosan……………. hari ni aku teramat-amatlah bosannya..duduk kat rumah ni sorang-sorang..housemate aku pergi keluar beli barang untuk final project beliau..tinggallah aku keseorangan diruma ni..nak balik rumah klang..memang aku malas..lagipun, aku nak kemas rumah ni..agak bersepah..jadi, sekarang ni dah habis mengemas, membasuh baju, sidai baju pun dah..tak tahu nak buat apa lagi ni..

aku nak mengucapkan terima kasih banyak-banyak kat seorang blogger ni..dia bagi aku kritikan terhadap entri aku yang bertajuk payudara penting untuk menarik minat lelaki..aku tak kisah dia katakan entri bodoh..tujuan aku..cuma nak menyedarkan kaum hawa supaya berwaspada terhadap tubuh badan mereka..menjaga serapi mungkin supaya tidak dipandang oleh mata-mata kaum adam yang liar..tu je..tiada unsur seks atau 18sx keatas..kadangkala aku memang berfikiran terbuka tapi tak keterlaluanlah..ini untuk kebaikan juga..untuk kaum hawa mengetahui kebanarannya..

apa pun kepada KERY terima kasih atas kritikan tersebut..terima kasih jugak sudi singgah blog yang tak seberapa ni..next time, kalau ada entry yang kurang menyenangkan bagi blogger lain..silalah tegur macam KERY ni wat kat aku..

nota : macam ni baru betul..nak tegur orang tinggalkan jejak..bukannya invisible..!

2 ulasan:

sascha . berkata...

tak rase pulak dat entry keterlaluan or more to sex or whatever.
maybe encik kery tak slesa kot.

its good tuk muslimah2 skrg coz ramai ann da betudung,smoge lbey pandai menjage diri kot.sbb musibah yg blaku kat org len mungkin berpunce oleh sumone antare kite2 yg alpa ni(include me).

nafsu sentiase ade,setan yg dtg menyesatkan pon tak kire mase kan?

butterfly berkata...

lain org lain persepsinya kan? nak wat cam ne...tak pe..kita time je org ckp apa pun ye...

anyway, thx coz read this..:)